Het is eventjes stil geweest rond MNM Back to the 90s & Nillies, … maar nu hebben wij groot en heel goed nieuws, want we mogen de nieuwe data aan jullie bekend maken.

 

Vol enthousiasme delen we jullie dan ook mee dat MNM Back to the 90s & Nillies zal plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 april 2021, tijdens het eerste weekend van de paasvakantie!

 

Had jij al tickets voor de uitgestelde van edities van zaterdag 28 maart of zaterdag 4 april 2020? Dan blijven deze tickets gewoon geldig!

 

De tickets van zaterdag 28 maart 2020 zijn geldig voor en worden rechtstreeks omgeboekt naar de show op zaterdag 3 april 2021.

 

De tickets van zaterdag 4 april 2020 zijn geldig voor en worden rechtstreeks omgeboekt naar de show op paaszondag 4 april 2021. Een zondag? Geen zorgen! De dag nadien is het paasmaandag, een officiële feestdag, dus uitrusten en bekomen van dit feestje kan!

 

Atomic Kitten, Captain Hollywood, Peter Van de Veire en DJ F.R.A.N.K. zijn al zeker en vast van de partij! Later deze zomer maken we de andere, en zeker niet van de minste, namen bekend!

 

Zo, het aftellen kan nu eindelijk weer echt beginnen! Wij hebben er alvast ontzettend veel zin in! Nog meer enthousiastelingen die het grootste 90s & nillies feest wel eens willen beleven? Nog eens goed nieuws, want er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor beide nieuwe data.

 

Hieronder vind je nog enkele FAQs terug die je een antwoord kunnen bieden op enkele praktische vragen. Mocht je vraag alsnog onbeantwoord blijven, dan kan je terecht op info@the90s.be. We helpen je dan daar graag verder.

 

Zorg ondertussen goed voor julliezelf en dan zien we jullie graag terug op zaterdag 3 en zondag 4 april voor MNM Back to the 90s & Nillies 2021!

 

 

5 vragen mét antwoord over MNM Back To The 90s & Nillies

dien ik voor de omzetting van mijn tickets nog iets te ondernemen?

Neen, indien je reeds in het bezit bent van tickets voor de uitgestelde editie dien je verder niets te ondernemen. De overzetting gebeurt automatisch en jullie oorspronkelijke tickets blijven geldig. Jullie ontvangen m.a.w. geen nieuwe tickets en dienen bijgevolg jullie oorspronkelijke (digitale of hardcopy VIP) tickets gewoon mee te brengen als geldig toegangsbewijs.

 

 

geldt de automatische omzetting van tickets ook voor de bustickets, de vouchers voor drankbonnen en lockers, ea.?

Alle vormen van reeds aangekochte tickets worden rechtstreeks omgeboekt en blijven geldig! Ook hier dien je geen verdere stappen in te ondernemen. Dit regelen wij voor jullie.

 

 

kan ik een keuze maken tussen beide nieuwe data? of kan ik mijn ticket omwisselen voor de andere nieuwe datum dan deze die door jullie rechtstreeks wordt aangeduid?

Neen, zodoende een evenwichtige verdeling aan te houden, alsook de waarborging van de maximumcapaciteit te garanderen, kan je geen dag van voorkeur kiezen, noch kan je een aanvraag indienen om je tickets te laten verplaatsen naar de andere nieuwe datum.

 

 

kan ik een terugbetaling van mijn tickets ontvangen?

Neen, om de impact op de evenementensector te beperken en de belangen van de tickethouders te beschermen, heeft de minister van Economie besloten om enkele maatregelen te nemen. Het ministerieel besluit van 19 maart 2020 duidt hierbij op een waarborging van aangekochte tickets voor uitgestelde evenementen t.g.v. het COVID-19 virus, waarbij de verplichte terugbetaling opgeschort wordt. Of m.a.w. jullie tickets blijven geldig en verliezen hun waarde niet, maar een terugbetaling dient niet voorzien te worden.

 

 

ik ben belet op de nieuwe datum, kan ik dan wel een terugbetaling ontvangen?

Indien je belet bent, hopen wij oprecht dat je iemand anders heel gelukkig kan maken met je tickets. Het ministerieel besluit bepaalt namelijk dat er geen terugbetaling voorzien is, en dat de tickethouder de ‘tegoedbon’ voor de nieuwe datum moet aanvaarden, tenzij men kan aantonen met een officieel bewijs dat men belet is voor de nieuwe datum (dit bewijs dient men voor elk individu afzonderlijk aan te leveren per aangekocht ticket).

keer terug

2020 © Back to the 90s & Nillies  —  Webdesign by King Arthur

Corona-update

MNM Back To The 90s & Nillies